10 грудня 2020 р. 19:17

Найстарший депутат Одеської міської ради Олег Філімонов захворів на COVID-19

Найстарший депутат Одеської міської ради Олег Філімонов захворів на COVID-19

Eкскандидат на посаду Одеського міського голови та найстарший депутат Одеської міської ради Олег Філімонов пішов на самоізоляцію. 

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. 

За його словами, він отримав позитивний тест на COVID-19. 

«Кілька днів тому захворів COVID і пішов на самоізоляцію. Болячка противна і підступна, але, начебто, у мене не важкий варіант. Найгірше те, що зараз період підготовки і прийняття міського бюджету, а я лежу. Друзі, бережіть себе! Носіть маски і не ходите без особливої потреби в людні місця. Потерпіть! Лікується ця гидота досить складно і краще не хворіти!», - зазначив він.

Нагадаємо, на першій сесії Одеської міської ради Олег Філімонов як найстарший депутат зачитав присягу. Балотувався на посаду міського голови від партії «Слуга народу» та набрав 15,5% голосів.  

Нагадаємо також, що новообраний голова Білгород-Дністровської районної Ради Григорій Мельниченко отримав позитивний тест на COVID-19, у зв'язку з чим пішов на самоізоляцію - до одужання.

Міський голова Одеси Геннадій Труханов теж отримав позитивний результат тестування на COVID-19, через що пішов на самоізоляцію.

Між тим зранку Міністерство охорони здоров'я повідомило про 27 нових летальних випадків COVID-19, зареєстрованих в Одеській області за добу 9 грудня.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Про перебіг подій взимку можна більш детально прочитати у відповідній хроніці 

Поділитися