19 квітня 2020 р. 13:04

На в'їздах в Біляївку встановили карантинні пости

На в'їздах в Біляївку встановили карантинні пости

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Біляївської районної державної адміністрації в Одеській області вирішила створити два карантинні пости при в’їзді в Біляївку зі сторони села Маяки та при  в’їзді зі сторони Теплодара.

Про це повідомили у пресслужбі Біляївської РДА.

За рішенням комісії, пости встановлені вчора, 18 квітня.  

«Керуючись розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаною з поширенням гострої респіраторної хвороби СOVID-19, особовий склад  КПП забезпечуватиме особливий режим в’їзду на територію карантину та виїзду з неї громадян і транспортних засобів. Також здійснюватиме дистанційне вимірювання температури водіїв та пасажирів, яких у салоні три і більше осіб. Під час дистанційного вимірювання температури громадян (водіїв та пасажирів)  у  осіб  із підвищенням температури вище 37,5 градусів за Цельсієм, а також із симптомами ГРВІ, будуть на місці братись аналізи для  лабораторного дослідження на наявність коронавірусної хвороби (COVID-19)», - йдеться у повідомлені РДА.

Нагадаємо, 14 квітня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій в Балтському районі вирішила, що треба  встановити у карантинні пости задля запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції.

10 квітня поліцейські разом  зі співробітниками державної служби з надзвичайних ситуацій  і медиками  встановили п'ять постів на в'їзді до Подільська. Раніше такі самі пункти встановили в Одесі та Ізмаїлі

Перший летальний випадок через коронавірус зафіксований в Подільську Одеської області 12 квітня.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Поділитися