07 жовтня 2020 р. 13:19

Міністр охорони здоров'я наполягає, що COVID-ліжок в Одесі вистачає

Міністр охорони здоров'я наполягає, що COVID-ліжок в Одесі вистачає

Ліжок для лікування хворих на COVID-19 в лікарнях Одеси вистачає, Міністерство охорони здоров'я вводить додаткові ліжка, залежно від ситуації в кожному регіоні.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

«Зараз багато хто розганяє зраду, що немає ліжок в лікарнях під лікування хворих на COVID-19 . Це неправда, у нас є лікарні, у нас є медичні працівники, які надають цю медичну допомогу... Остання зрада була, що у нас в Одесі повністю закінчилися ліжка, це повна неправда... У нас є ліжка в лікарнях міста Одеси, ми вводимо додаткові ліжка в лікарнях, які місцева влада дає на розширення. Звичайно, оскільки система велика, в тих чи інших випадках виникають якісь труднощі. Але ми вирішуємо це одразу по мірі того, як вони виникають. Але медична допомога тим людям, які цього потребують, надається в повному обсязі», - запевнив Максим Степанов.

Нагадаємо, волонтер Катерина Ножевнікова вдень 6 жовтня заявила, що в лікарнях Одеси спостерігається нестача ліжок для хворих з підозрою на COVID-19. Вона також повідомила, що на 15 годину того ж дня ліжка звільнилися. В Одеській міській раді тоді ж розповіли, що ліжок вистачає. 

Поділитися