26 листопада 2020 р. 10:32

Кількість випадків COVID-19 в Одеській області перевищила 40 тисяч

Кількість випадків COVID-19 в Одеській області перевищила 40 тисяч

За добу 25 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 793 осіб.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної адміністрації.

Таким чином, з початку пандемії в регіоні зареєстровано 40 тисяч 452 випадки інфікування, 535 з яких - летальні. 

За добу 25 листопада зареєстровано сім нових летальних випадків: в Одесі - три, в Ізмаїлі - два, в Чорноморське - один та один в Ізмаїльскому районі.   

В Україні між тим 15 тисяч 331 новий випадок коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано станом на 26 листопада. Зокрема, захворіли 659 дітей та 606 медпрацівників. За весь час пандемії в Україні: захворіло – 677 тис. 189 осіб, одужало – 317 тис. 395 осіб, летальних випадків – 11 тис. 717.

Нагадаємо, за добу 24 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 967 осіб.

За добу 23 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджений методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 861 особи.

Нагадаємо також, що голова Овідіопольської селищної ради Лілія Савельєва хвора на коронавірус і лікується у місцевій лікарні.

Чорноморський виконавчий комітет перейшов на дистанційну роботу через те, що в деяких співробітників, а також у міського голови Василя Гуляєва виявили COVID-19.

Також Міністр охорони здоров’я Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19 і знаходиться на самоізоляції вдома. Очільник МОЗ продовжує працювати дистанційно, зокрема проводити щоденні брифінги. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися