04 листопада 2020 р. 09:35

Кількість випадків COVID-19 в Одеській області перевищила 26 тисяч

Кількість випадків COVID-19 в Одеській області перевищила 26 тисяч

За добу 3 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 545 осіб.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної адміністрації.

Таким чином, з початку пандемії кількість захворілих на коронавірус в регіоні зросла до 26 тисяч 293. Окрім того, зазначено, що кількість летальних випадків зросла на п'ять - до 397.

Нові випадки зареєстровані в: Одесі - два, в Білгороді-Дністровському - один, один в Ізмаїльському районі та один в Окнянському районі. 

Між тим в Україні за минулу добу зафіксовано 9 тисяч 524 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19 і це новий антирекорд. За весь час пандемії в країні: захворіли – 420 тисяч 617 осіб, одужали – 176 тисяч 404 особи,  летальних випадків – 7 тисяч 731, проведено ПЛР-тестувань – 3  мільйони 386 тисяч 489. 

Нагадаємо, за минулу добу на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджений методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 459 осіб.

За добу 1 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 307 осіб.

Лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я в Одеській області підтвердив методом тестування полімеразної ланцюгової реакції за добу 31 жовтня COVID-19 в 362 осіб. 

За добу 30 жовтня на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом ПЛР у 508 осіб.

За добу 29 жовтня 484 нових випадки COVID-19, з яких 16 летальних. До "помаранчевої" зони увійшли: міста Одеса, Балта, Білгород-Дністровський, Чорноморськ, Подільськ та Южне, Ананьївський, Арцизький, Білгород-Дністровський, Біляївський, Болградський, Великомихайлівський, Захарівський, Ізмаїльський, Кілійський, Кодимський, Любашівський, Миколаївський, Окнянський, Ренійський, Роздільнянський, Тарутинський та Ширяївський райони Одеської області.

За добу 28 жовтня на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджений методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 423 осіб.

Нагадаємо також, що за добу 27 жовтня на території Одеської області лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я підтвердив методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 563 осіб. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі

Поділитися