07 грудня 2020 р. 13:31

Дистанційний режим роботи Одеської мерії подовжили на тиждень

Дистанційний режим роботи Одеської мерії подовжили на тиждень

Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився подовжити дистанційну роботу виконавчих органів міської ради до 13 грудня. 

Відповідне розпорядження оприлюднила пресслужба мерії.

Попереднє розпорядження передбачало, що дистанційна робота муніципалітету завершиться 6 грудня. 

«Внести зміни до розпорядження міського голови від 26 листопада 2020 року № 1032 "Про додаткові заходи щодо посилення карантину у виконавчих органах, на комунальних підприємствах та в установах Одеської міської ради", замінивши у пунктах 1, 5, 6, 8 цього розпорядження слова та символи "06 грудня 2020 року" на слова та символи "13 грудня 2020 року"», - йдеться в повідомлені.

Нагадаємо, Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився із 30 листопада по 6 грудня встановити в муніципалітеті дистанційний режим роботи..  

Нагадаємо також, що за минулу добу на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 643 осіб.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Про перебіг подій взимку можна більш детально прочитати у відповідній хроніці 

Поділитися