13 жовтня 2020 р. 10:43

Десять летальних: кількість підтверджених випадків COVІD-19 в Одеській області перевищила 17 тисяч

Десять летальних: кількість підтверджених випадків COVІD-19 в Одеській області перевищила 17 тисяч

За минулу добу на території Одеської області за даними лабораторного центру COVІD-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 278 осіб.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної адміністрації.

Загалом з початку пандемії кількість підтверджених випадків в регіоні сягнула 17 тисяч 45, з яких 260 летальних. Минулої доби зафіксовано 10 нових летальних випадків коронавірусу. Шість з них в Одесі, один в Ізмаїлі, один в Ананьївському районі, один в Саратському районі та перший випадок в Татарбунарському районі. 

Одужали з початку пандемії 7 тисяч 186 осіб.

Нагадаємо, Лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я підтвердив за добу 11 жовтня 167 нових випадків COVІD-19 методом тестування полімеразної ланцюгової реакції.

Нагадаємо також, що Лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я зареєстрував за добу 10 жовтня 163 нових випадки COVІD-19 та лише один новий летальний випадок. 

За добу 9 жовтня знову були зафіксовані високі показники захворюваності: виявлено 338 нових інфікованих осіб та 8 летальних випадків, одужали 53 людини. 

Станом на 9 жовтня на території Одеської області за даними лабораторного центру лабораторно підтверджені новий антирекорд COVID-19 – 403 особи.

Госпіталізувати пацієнтів з COVID-19 з 8 жовтня почали в міську клінічну лікарню №10, де в окремому корпусі, розгорнули відділення на 75 ліжок, з яких 15 - інтенсивної терапії. Про це повідомили в пресслужбі Одеського муніципалітету.

Таким чином, пацієнтів з COVID-19 приймають чотири міські лікарні: інфекційна лікарня, ДКБ №1, МКЛ №10 та дитяча лікарня №3.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися