02 вересня 2020 р. 20:19

COVID-19 в Одесі: університет закриють на день, коледж на два тижні

COVID-19 в Одесі: університет закриють на день, коледж на два тижні

Керівництво Одеського національного економічного університету відпустило 2 вересня студентів з навчання через виявлений випадок COVID-19 в одного з них, та оголосило про двотижневий карантин однак потім передумали. 

Як повідомили ІзбірКому в приймальні заступника ректора вища рішення не закривати університет на карантин прийняли після додаткових консультацій з головним лікарем-епідеміологом Одеси.

Якщо в студентів будуть виявляти коронавірус їх будуть відправляти на самоізоляцію. 

Також випадок COVID-19 зафіксовано в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Заняття там припинили на два тижні. 

Нагадаємо, Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я зафіксував 1 вересня збільшення летальних випадків COVID-19 в регіоні до 113, тобто першого дня осені зафіксовано два нових летальних випадки.  

Раніше Кабінет міністрів України відновив епідеміологічні кордону в Одеській області, додавши в червону зону небезпеки Ізмаїл.

Нагадаємо також, що  заступник Одеського міського голови Павло Вугельман пішов на самоізоляцію в зв'язку з позитивним тестом на COVID-19.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися