23 листопада 2020 р. 09:42

COVID-19 не вщухає: більш ніж півтисячі нових випадків в області та черги на транспорт в Одесі

COVID-19 не вщухає: більш ніж півтисячі нових випадків в області та черги на транспорт в Одесі

Великі черги на громадський транспорт спостерігають одесити зранку 23 листопада, а обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я зафіксував за минулу добу 538 нових випадків COVID-19.

Як зазначають в пресслужбі Одеської обласної адміністрації за урахуванням цих нових випадків з  початку пандемії в регіоні зареєстровано вже 37 тисяч 831 випадок. З яких летальних - 514 випадків. 

Нових летальних випадків за добу 22 листопада зареєстровано чотири в: Одесі - три та Білгорді-Дністровському - один.

Одужали загалом 17 тисяч 517 осіб. 

В Україні загалом за добу зареєстровано 10 тисяч 945 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Зокрема, захворіли 491 дитина та 447 медпрацівників. 

За весь час пандемії в Україні:

  • захворіло – 635 тис. 689 осіб;
  • одужало – 291 тис. 60 осіб;
  • летальних випадків – 11 тис. 75.

Нагадаємо, на Одещині за добу 21 листопада зафіксовано 638 нових підтверджених випадків короновірусної хвороби. Тих, хто помер або одужав немає.

За добу 20 листопада також виявлено більш ніж 600 випадків інфікування COVID-19. 

За добу 19 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 610 осіб.

Медики зафіксували в Україні 13 тисяч 357 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 за добу 18 листопада, з яких 634 підтверджено в мешканців Одеської області.  

Нагадаємо, голова Овідіопольської селищної ради Лілія Савельєва хвора на коронавірус і лікується у місцевій лікарні.

Чорноморський виконавчий комітет перейшов на дистанційну роботу через те, що в деяких співробітників, а також у міського голови Василя Гуляєва виявили COVID-19.

Також Міністр охорони здоров’я Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19 і знаходиться на самоізоляції вдома. Очільник МОЗ продовжує працювати дистанційно, зокрема проводити щоденні брифінги. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися