01 серпня 2020 р. 11:13

COVID-19: більше 100 інфікованих підтверджено за добу в Одеській області

COVID-19: більше 100 інфікованих підтверджено за добу в Одеській області

На ранок 1 серпня в Одеській області зафіксовано 3315 підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. За останню добу підтверджено 101 новий випадок. 

По Україні загалом 71056 випадків, 1172 нових випадки за добу. За добу померли 16 осіб, загалом із початку пандемії - 1709. Видужали за добу 556, із початку пандемії - 39 308. Наразі хворіють 30 039 осіб. За добу найбільшу кількість інфікованих виявили у Львівській (145) та Івано-Франківській областях (123).

Кабмін 31 липня оприлюднив поділ регіонів країни на «кольорові» карантинні зони. 

До червоної зони увійшли Луцьк. Тернопіль і Кіцманський район Чернівецької області. До помаранчевої зони увійшли: Івано-Франківськ, Львів; Луцький і Любешівський райони Волинської області; Тисменицький район Івано-Франківської області; Миколаївський, Перемишльський і Пустомитівський райони Львівської області; Бучацький район, Бережани Тернопільської області. 

До жовтої зони увійшли: Вінниця і Могилів-Подільський, Вінницький, Калинівський, Крижопільський, Немирівський і Тульчинський райони Вінницької області; Нововолинськ, Горохівський, Ківерцівський, Локачинський, Маневицький і Турійський райони Волинської області;
Житомир, Бердичів, Малин та Новоград-Волинський, Любарський, Пулинський, Романівський і Черняхівський райони Житомирської області; Берегове, Мукачево, Ужгород, Хуст, Чоп, Берегівський, Великоберезнянський, Виноградівський, Воловецький, Іршавський, Міжгірський, Мукачівський, Перечинський, Рахівський, Свалявський, Тячівський, Ужгородський та Хустський райони Закарпатської області; Яремче, Богородчанський, Городенківський, Косівський і Надвірнянський райони Івано-Франківської області;
Жовківський, Яворівський та Кам’янка-Бузький райони Львівської області; Бережанський, Гусятинський, Козівський, Лановецький та Чортківський райони Тернопільської області; Глибоцький, Путильський, Сокирянський, Сторожинецький і Хотинський райони Чернівецької області.

Одеська область разом з іншими регіонами в зелоеній зоні.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися