22 травня 2021 р. 17:11

Невідомі люди знесли настил на пляжі в Аркадії

Невідомі люди знесли настил на пляжі в Аркадії

Громадський діяч Дем'ян Ганул опублікував у мережі Facebook інформацію про зниження дерев'яних конструкцій на популярному одеському пляжі і виклав відповідне відео

Напередодні Ганул зробив допис про те, що під виглядом ремонту зливного колектора будівельники вкручують сваї в пісок для розміщення капітальних споруд. Активіст звинуватив керівників міста у корупції. "Діюча влада перетворює Одесу на місто поблизу околиць Індії, де купа бруду та трущоби", - зазначив Ганул. І оголосив реєстрацію для тих, хто "має бажання долучитися до прибирання пляжу від будівельного сміття".

А вже сьогодні, 22 травня, невідомі патріоти, як їх охарактеризував Ганул, знесли дерев'яний настил на пляжі. 

Нагадаємо, раніше Одеський муніципалітет зобов'язав орендаря пляжу в Аркадії демонтувати настил, який компанія почала будувати буквально в морі.

Проте згодом міська влада змінила своє ставлення до цього питання. Настил нічного клубу «Ітака» в одеській Аркадії - вимушений захід, викликаний розмиванням пляжу, заявив на засіданні постійної комісії міської ради з питань екології та протидії надзвичайним ситуаціям директор КП «Узбережжя» Дмитро Бєляєв.

Фото: Дем'ян Ганул

Поділитися