26 березня 2019 р. 18:23

«Кава з поліцейським»: в Татарбунарах обговорять виборчі порушення та безпеку під час проведення виборів президента України

«Кава з поліцейським»: в Татарбунарах обговорять виборчі порушення та безпеку під час проведення виборів президента України

Чергова неформальна зустріч у форматі «Кава з поліцейським» відбудеться 28 березня 2019 року, о 14.00, у приміщенні Координаційного офісу безпеки в Татарбунарах Одеської області.  

Як повідомляє прес-служба Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України», темою зустрічі стануть питання забезпечення безпеки під час чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, а також протидія порушенням виборчих прав. 

До заходу запрошуються члени виборчих комісій, представники штабів кандидатів в Президенти України, офіційні спостерігачі, журналісти та активні виборці. Під час зустрічі з поліцейськими, буде обговорено питання порушень під час виборчого процесу, адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення виборчого законодавства, особливості дня голосування з точки зору забезпечення безпеки та правопорядку. 

Учасникам «кави з поліцейським» запропонують розібрати приклади порушень у площині адміністративної та кримінальної відповідальності, своєчасного та оперативного реагування, належного фіксування та розслідування  правопорушень  органами поліції та сприяння цьому з боку виборців та інших учасників виборчого процесу. Крім того, одним з завдань заходу буде налагодження контактів та взаємодії поліції з учасниками виборчого процесу. 

Про свою участь організатори просять повідомити до Координаційного офісу безпеки – телефоном 3-21-24, або ж звернутися за адресою вул. Центральна, 50, м. Татарбунари  (біля аптеки «Полісервіс»).

Ініціатива «Координаційний офіс безпеки як інструмент розвитку безпечної громади та інклюзивності» впроваджується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України», за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».


 

Поділитися