02 липня 2018 р. 20:22

Депутат обласної ради буде приймати в приміщенні Татарунарского офісу мережі правового розвитку

Депутат обласної ради буде приймати в приміщенні Татарунарского офісу мережі правового розвитку

Депутат обласної ради Трифон Антов 27 червня 2018 року провів виїзний прийом громадян міста Татарбунари та Татарбунарського району в приміщенні Татарбунарського офісу Мережі правового розвитку.

27 червня 2018 року у приміщення Татарбунарського офісу Мережі правового розвитку (вулиця Центральна, 50 місто Татарбунари), за ініціативи керівництва Офісу, депутатом обласної ради Трифоном Антовим за участі адвоката та помічника депутата проведено виїзний прийом мешканців міста та району. На прийом звернулося більше 10 осіб, яких турбували питання якісного медичного забезпечення дітей та проведення ремонту дитячих садочків, надання фінансової допомоги малозабезпеченим багатодітним сім’ям, робота правоохоронних органів та функціонування гінекологічного відділення КЗ «Татарбунарська центральна районна лікарня». 

Про функціонування дитячих дошкільних закладів міста говорили його мешканці пані  Надія та інші. Зокрема, порушувались питання медичного забезпечення вихованців цих закладів, надання допомоги у вирішення питань утеплення деяких груп дитячого садочку «Колосок» та приведення у безпечний стан дитячих ігрових майданчиків цього садочку. Проте, головною проблемою місцевого рівня, яка не вирішувалась багато років, є капітальний ремонт приміщень дитячого садка «Незабудка» та придбання меблів для логопедичного кабінету для цього дошкільного дитячого закладу. За останні 30 років, цей важливий для дітлахів кабінет, не отримував меблів та відповідного обладнання для здійснення своєї діяльності. Зі слів логопедів, вони за час своєї роботи, підготували не одне покоління дітлахів до школи.    

На всі порушені питання  мешканці  району та міської громади отримали вичерпні відповіді та рекомендації. А ті питання, що потребують детальнішого вивчення, депутат  взяв  під особистий контроль та контроль свого помічника. Під час роботи виїзної приймальні  усього до Офісу звернулось більше 10 громадян. Татарбунарський офіс Мережі правового розвитку працює з депутатами усіх рівнів і запрошує депутатів міської та районної рад  до плідної  співпраці у проведенні прийомів мешканців міста та району. Ми завжди раді надати допомогу в організації прийому та вирішенні тих питань, з якими звертаються громадяни.

Татарбунарський офіс Мережі правового розвитку Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України» здійснює свою діяльність за підтримки МФ «Відродження» та співпрацює з Татарбунарською районною та міською радою, Татарбунарською районною державною адміністрацією.

Леонід Семененко,
керівник Татарбунарського офісу Мережі правого розвитку
Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України
 

Поділитися