10 червня 2017 р. 03:00

Татарбунарський Офіс Мережі правового розвитку провів виїзний прийом у пенсійному фонді

Татарбунарський Офіс Мережі правового розвитку провів виїзний прийом у пенсійному фонді

Під час прийому за безоплатними правовими консультаціями звернулося десятеро клієнтів, переважно це були мешканці населених пунктів району та міста Татарбунари

Представники Татарбунарського Офісу Мережі правового розвитку 6 червня провели черговий виїзний прийом громадян в Татарбунарському представництві Пенсійного фонду України.

Прийом громадян здійснювали керівник Татарбунарського Офісу Мережі правового розвитку Леонід Семененко та юрист Офісу Аліна Семененко.

Під час прийому за безоплатними правовими консультаціями звернулося десятеро клієнтів, переважно це були мешканці населених пунктів району та міста Татарбунари.

На прийом звернувся мешканець села Спаське Татарбунарського району Олександр з питанням щодо порядку отримання кадастрового номеру на земельну ділянку, яка йому належить. З питанням щодо укладання договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення до спеціалістів Офісу звернувся і житель цього ж населеного пункту Іван.

Мешканка села Дельжилер Татарбунарського району не могла вирішити питання щодо відкриття спадкової справи. З різних джерел їй надавали суперечливу інформацію. Спеціалісти запропонували їй звернутися з письмовою заявою до нотаріуса і відкрити справу. Їй така пропозиція сподобалася і з її слів вона нею скористається в найближчі дні. Мешканець міста Одеси Володимир, звернувшись до представників Офісу попросив надати роз’яснення щодо форми договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення яку йому запропонував орендар. Для огляду він надав проект договору. Спільно з клієнтом, цей договір було вивчено і клієнтові надано декілька порад. Однією з них, було вчинення підпису на кожній сторінці договору, окрім цього запропоновано укладати додаткові угоди до розділу договору «Орендна плата», у якому визначатися з термінами та порядком виплати орендної плати. Клієнту запропоновано було вказати рахунок в однієї з банківських установ, на який орендар повинен буде перераховувати орендну плату. Спеціалісти Офісу також запропонували клієнту перевірити чи зареєстровано фірму-орендаря в державному реєстрі юридичних осіб, і повноваження особи, яка укладає договір.

Татарбунарський офіс Мережі правового розвитку Одеської обласної організації ВГО "Комітет виборців України" здійснює свою діяльність за підтримки МФ "Відродження" та співпрацює з Татарбунароською районною та міською радою, Татарбунарською районною державною адміністрацією.

Поділитися