21 липня 2017 р. 03:00

Татарбунарський офіс Мережі правового розвитку провів координаційну зустріч з керівництвом районної адміністрації

Татарбунарський офіс Мережі правового розвитку провів координаційну зустріч з керівництвом районної адміністрації

Голова РДА запропонував долучити спеціалістів райдержадміністрації і пропозицією до проведень навчань секретарів сільських рад

Керівник Татарбунарського офісу Мережі правового розвитку Леонід Семененко 18 липня зустрівся з головою Татарбунарської районної державної адміністрації Олександром Кривенком, під час якої було обговорено ряд питань діяльності Офісу та його участі у житті районі.

Під час зустрічі, Л.Семененко, розповів керівнику району про роботу Офісу з питань правової освіти та надання правової допомоги малозабезпеченим верствам населення, його взаємодії з органами місцевого самоврядування, роботою по підготовці проектів нормативно-правових актів та роботі з попередження порушень чинного антикорупційного законодавства. Він надав окремі статистичні дані діяльності Офісу за період його функціонування на території району. За цей період, представниками Офісу було проведено ряд заходів профілактичного спрямування в навчальних закладах району, до яких долучалися спеціалісти районних служб та лікарі районної лікарні. Населенню району надавалися роз’яснення чинного законодавства та правова допомога і рекомендації щодо вирішення їх нагальних питань. Окрім цього, керівнику району була надана інформація щодо проведення Офісом виїзних приймалень як в населених пунктах району, так і установах розміщених на території міста. 

Також голова районної державної адміністрації був ознайомлений з планами Офісу щодо продовження діяльності по наданню безоплатної правової допомоги та проведенні виїзних приймалень у віддалених нааселених пунктах райну та Тузлівській об’єднаній територіальній громаді. Ідею проведення виїзних приймалень керівник РДА підтримав і пообіцяв надавти усіляку допомогу в цьому, долучивши до них спеціалістів відділів та управлінь райдержадміністрації. Зацікавився керівник району і роботою «Школи секретарів сільських рад». Зокрема, питання участі у її роботі спеціалістів райдержадміністрації і пропозицією було долучення їх до проведень навчань секретарів сільських рад.

Керівник Офісу також поінформував голову районної державної адміністрації і про поточну діяльність Координаційного Офісу безпеки, та про анкетування населення району щодо питань безпеки в громаді. Пан Кривенко висловив зацікавленість у співпраці між райдержадміністрацією та Офісом безпеки. На завершення зустрічі, вирішено на постійній основі проводити подібні координаційні зустрічі

Леонід Семененко

керівник Татарбунарського офісу Мережі правового розвитку

Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України»

 

.

Поділитися