29 березня 2017 р. 03:00

Представники Татарбунарського офісу Мережі правового розвитку провели виїзний прийом у селі Трапівка

Представники Татарбунарського офісу Мережі правового розвитку провели виїзний прийом у селі Трапівка

За правовою консультацією звернулася громадянка Грузії, яка мешкає на території сільської ради, з приводу оформлення документів для постійного проживання в Україні

Представники Татарбунарського Офісу Мережі правового розвитку 28 березня у приміщенні Трапівської сільської ради Татарбунарського провели виїзний прийом громадян, за безоплатними правовими консультаціями звернулося вісім клієнтів, переважно мешканців села Трапівка Татарбунарського району.

Прийом громадян здійснювався керівником Татарбунарського Офісу Мережі правового розвитку  Леонідом Семененком, юристом Офісу Тетяною Сєдою та керівником Бюро надання безоплатної правової допомоги Катериною Стратюк.

Під час прийому до юристів звернулася мешканка села Трапівка Іванна з питань допомоги щодо витребування технічної документації на присадибну ділянку з приватного підприємства, яке у порушення умов договору досі її не виготовило. Також за правовою консультацією звернулася громадянка Грузії, яка мешкає на території сільської ради, з приводу оформлення документів для постійного проживання в Україні.

Місцеву мешканку Марію цікавили питання відповідальності особи за несплату аліментів. З питаннями оформлення права власності на присадибну ділянку та на земельну ділянку сільськогосподарського призначення звернулися мешканці сіл Новоселиця та Зарічне цієї сільської ради. Окрім цього, клієнтів цікавили питання об’єднання громад. Зокрема, людей цікавило, що від цього може отримати Трапівська громада і які ризики можуть бути при цьому. Хвилювали селян і питання санітарного стану населених пунктів, використання озера Сасик представниками рибної галузі.

Трапівський сільський голова Людмила Шевченко та секретар ради Катерина Іванченко від імені мешканців сіл, які входять до сільської ради, висловили слова подяки представникам Офісу і Бюро правової допомоги та запропонували проводити такі виїзди на постійній основі, оскільки це дуже зручно для селян.

Наступна виїзна приймальня Татарбунарського Офісу Мережі правового розвитку запланована на 4 квітня 2017 року в приміщенні управління Пенсійного фонду в Татарбунарському районі (місто Татарбунари, вул. Лесі Українки, 20).

Татарбунарський офіс Мережі правового розвитку Одеської обласної організації ВГО "Комітет виборців України" здійснює свою діяльність за підтримки МФ "Відродження" та співпрацює з Татарбунароською районною та міською радою, Татарбунарською районною державною адміністрацією.

Поділитися