09 травня 2024 р. 08:02

Під час обстрілів Херсонщини поранено цивільну людину та пошкоджено газогони

Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області

(Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області)

Минулої доби, 8 травня, на Херсонщині під ворожим вогнем та авіаударами російської окупаційної армії опинилися Велетенське, Кізомис, Станіслав, Інженерне, Понятівка, Садове, Антонівка, Білозерка, Берислав, Михайлівка, Миколаївка, Ольгівка, Львове та місто Херсон.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

У дописі посадовця йдеться про те, що під час обстрілів регіону російські окупанти поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 12  багатоповерхівок та 54 приватних будинки. Були зафіксовані влучання в об'єкти критичної та транспортної  інфраструктури, адмінбудівлю, поштове відділення, об'єкти промисловості та газогони. Виток газу перекрито, пожеж та загроз більше немає. Також побиті господарські споруди, складське приміщення, гаражі,  спецтехніка та приватні автомобілі.


Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області

Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно російськими окупаційними військами 11 разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці та Інженерному. Зокрема, на теериторії громади було пошкоджено вісім багатоповерхових та 30 приватних будинків, три ділянки газогону та два цивільних автомобілі.

Через російську агресію на звільненій території Херсонщини 8 травня одна цивільна людина дістала поранення.

Раніше повідомлялось про те, що  7 травня на Херсонщині під ворожим вогнем та авіаударами російської окупаційної армії опинилися Білозерка, Станіслав, Садове, Благовіщенське, Понятівка, Інженерне, Кізомис, Комишани, Іванівка, Червоний Маяк, Качкарівка,  Дар'ївка, Ульянівка та місто Херсон. Через російську агресію у регіоні 7 травня одна людина загинула, ще три -  дістали поранення. 

Також через російську агресію у регіоні 6 травня одна цивільна людина дістала поранення. 

Володимир Шкаєв

Поділитися