07 травня 2024 р. 08:02

Під час обстрілів Херсонщини поранено цивільну людину та пошкоджено дві багатоповерхівки

Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області

(Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області)

Минулої доби 6 травня на Херсонщині під ворожим вогнем російської окупаційної армії та авіаударами опинилися Антонівка, Іванівка, Благовіщенське, Дніпровське, Токарівка, Інженерне, Садове, Приозерне, Станіслав, Кізомис, Велетенське, Берислав, Республіканець, Шляхове, Новоолександрівка, Червоний Маяк та місто Херсон.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

У дописі посадовця йдеться про те, що під час обстрілів регіону російські окупанти поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено дві багатоповерхівки та 16 приватних будинків. Були зафіксовані влучання в адмінбудівлю, офісне приміщення, газогін, а також приватні автомобілі.


Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області

Щодо Херсонської міської територіальної громади, то за минулу добу її було обстріляно російськими окупаційними військами 10 разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Інженерному, Приозерному та Благовіщенському. Зокрема, було пошкоджено адміністративну будівлю, два багатоповерхових та вісім приватних будинків, два автомобілі та газогін.

Через російську агресію у регіоні 6 травня одна цивільна людина дістала поранення.

Раніше повідомлялось про те, що на Великдень, 5 травня, на правобережній частині Херсонщини під вогнем російської окупаційної армії опинилися Придніпровське, Інженерне, Садове, Антонівка, Веселе, Берислав, Качкарівка, Шляхове, Кізомис, Львове, Велетенське, Дніпровське, Іванівка, Червоний Маяк, Зміївка та місто Херсон. Через російську агресію на Херсонщині у цей день одна людина дістала поранення.

 2 травня на Херсонщині під ворожим вогнем та авіаударами російської окупаційної армії опинилися Кізомис, Станіслав, Велетенське, Садове, Придніпровське, Інженерне, Берислав, Качкарівка, Михайлівка, Золота Балка, Гаврилівка, Ольгівка, Осокорівка та місто Херсон. Через російську агресію у регіоні 2 травня одна цивільна людина дістала поранення. Так, за даними Херсонської ОВА, під російський обстріл у Золотій Балці потрапив місцевий житель. В момент удару потерпілий перебував на подвір'ї. 46-річного чоловіка з вибуховою травмою та уламковим пораненням шиї шпиталізували до лікарні. 

Володимир Шкаєв

Поділитися