11 лютого 2024 р. 08:39

На Миколаївщині знищено вісімнадцять БпЛА

ФОТО: Оперативне командування "Південь"

(ФОТО: Оперативне командування "Південь")

В ніч на 11 лютого ворог атакував місто БпЛА типу «Shahed 131/136». Силами  протиповітряної оборони було знищено вісімнадцять БпЛА.

Про це повідомляє голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

Внаслідок попадання снарядів відбулося загоряння на території інфраструктурного об'єкта. Пожежу ліквідували рятувальники ДСНС. Крім того, пошкодження отримали адміністративна будівля, житлові будинки, автомобілі та газопровід.

Поранення дістала одна людина - стан середнього ступеня тяжкості. Наразі чоловіку надається вся необхідна медична допомога, - йдеться в в селі Дмитрівка пошкоджено житлові будинки. Постраждалих немає.повідомленні.

Також, сьогодні в ніч на 11 лютого, о 00:42, ворог обстріляв Куцурубську громаду. Внаслідок чого в селі Дмитрівка пошкоджено житлові будинки. Постраждалих немає.

Учора, 10 лютого, об 11:50 та 14:06 ворог завдавав артилерійських обстрілів по акваторії Очаківської громади. 

Також учора о 12:30, 19:30 ворожі артилерійські обстріли фіксувалися по Куцурубській громаді.

У Миколаївській області через дронову атаку російських загарбників 10 лютого було пошкоджено лінію електропередачі. Низку населених пунктів було знеструмлено.

Також о 19:45 росіяни здійснили артилерійський обстріл по селу Чорноморка Чорноморської громади. Пошкоджено двоповерховий житловий будинок. 

Уночі, 9 лютого, ворог атакував ударними БпЛА с. Олександрівка Горохівської громади. Внаслідок удару на фермерському господарстві виникла пожежа та пошкоджено три вантажних автомобілі, автобус та складські приміщення.

8 лютого, о 09:15, 09:40 і 09:45 противник здійснив удари за допомогою БпЛА "Ланцет" та FPV-дронів по селищу Дмитрівка Куцурубської громади. Внаслідок одного з ударів пошкоджено автомобіль швидкої медичної допомоги, а також отримала поранення лікарка "швидкої". Зараз стан постраждалої стабільний, надається необхідна допомога. 

Анна Бальчінос

Поділитися