25 лютого 2024 р. 09:54

На Миколаївщині знеструмлено 5 населених пунктів

ФОТО: Оперативне командування "Південь"

(ФОТО: Оперативне командування "Південь")

На Миколаївщині внаслідок падіння БпЛА було пошкоджено лінію електропередач. Внаслідок чого знеструмлено пʼять населених пунктів.

Про це повідомляє голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

Учора, 24 лютого, о 09:04 ворожі артилерійські обстріли фіксувалися по м. Очаків Очаківської громади. Також вчора о 10:30, 15:27, 16:00 та сьогодні о 03:30 артилерійських та мінометних обстрілів зазнала акваторія Очаківської громади. Постраждалих немає, - йдеться у повідомленні.

О 13:30 ворог завдав ракетного удару по відкритій території за межами населеного пункту Радсадівської громади. 

Сьогодні, 25 лютого, о 03:39 зафіксовано артилерійський обстріл населеного пункту Куцурубської громади. Постраждалих немає.

У ніч з 24 на 25 лютого силами й засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено три БпЛА типу Shahed-131/136.

 Уламками збитого БпЛА було пошкоджено лінію електропередач. Внаслідок чого було знеструмлено пʼять населених пунктів. Ведуться роботи з відновлення електропостачання.

22 лютого, о 05:20 з РСЗВ ворог вдарив по селу Лимани Галицинівської громади. За попередньою інформацією, постраждала одна людина. Медична допомога надана на місці.

Один житловий будинок зруйновано, кілька прилеглих – пошкоджено. Виниклу пожежу оперативно ліквідовано.

19 лютого, о 15:44 та 20:00 військові російської окупаційної армії завдавали артилерійських обстрілів по населеному пункту Куцурубської громади. 

У Миколаївській області відновлено Міську лікарню №4. Її було двічі пошкоджено через обстріли у перший рік повномасштабного вторгнення. Так, у липні та у вересні 2022 року внаслідок ракетних обстрілів регіону у будівлях Міської лікарні №4 було пошкоджено понад 900 м² вікон, зовнішні й внутрішні двері та фасад лікарні. 

Завдяки підтримці Міжнародного комітету Червоного Хреста з Одеси та БО Благодійний фонд "Лікарі без кордонів – Франція" у медзакладі були повністю замінені вікна та двері. Крім того, було проведено поточний ремонт. 

Анна Бальчінос

Поділитися