15 лютого 2024 р. 17:29

На Херсонщині вогнеборці ліквідували дві пожежі

Фото: ДСНС України в Херсонській області

(Фото: ДСНС України в Херсонській області)

В Херсоні 14 лютого цілий день лунали вибухи.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України в Херсонській області.

У дописі відомства йдеться про те, що окупанти обстрілюють житлові квартали міста. Від влучання боєприпасу сталось загорання в одній з квартир багатоповерхівки. Рятувальники швидко прибули на місце події та загасили загорання. Також було проведено обстеження місця влучання.


Фото: ДСНС України в Херсонській області

Також повідомляється, що білозерські рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди.

Так, вчора ввечері на пульт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Білозерка надійшло повідомлення про виникнення пожежі в с.Софіївка, Станіславської територіальної громади. Горіла господарча споруда на території приватного домоволодіння. Пожежу швидко ліквідували. Причини загорання встановлюються.


Фото: ДСНС України в Херсонській області

Раніше повідомлялось про те, що вночі 14 лютого на номер 101 у Херсоні надійшло повідомлення про виникнення пожежі в багатоквартирному будинку. Вогнеборці знайшли в задимленій квартирі чоловіка без свідомості, винесли його на свіже повітря та надавали домедичну допомогу до прибуття медиків. Постраждалого доставлено в медичний заклад.

Також йшлося про те, що під обстрілом були житлові квартали міста Херсон. Через влучання сталось загоряння гаражів та двох автомобілів. Вогнеборці прибувши на місце події приступили до гасіння, але окупанти відкрили вогонь по пожежно-рятувальному підрозділу. Рятувальники через постійні обстріли декілька разів повертались до гасіння. Всього було задіяно дві одиниці техніки та вісім вогнеборців.

Також через російські обстріли у регіоні виникло чотири пожежі, три з яких ліквідували Білозерські рятувальники. Горів житловий будинок, господарчі споруди та квартира. Ще одна пожежа виникла в Бериславському районі. Горів автомобіль та скирта соломи. Вогнеборці також ліквідували пожежу.

Володимир Шкаєв

Поділитися