06 квітня 2024 р. 08:29

Через російську агресію на Херсонщині поранено восьмеро людей

Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області

(Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області)

Минулої доби противник обстрілював Берислав, Чорнобаївку, Антонівку, Дніпровське, Янтарне, Придніпровське, Дудчани, Зміївку, Одрадокам'янку, Качкарівку, Інженерне та місто Херсон. Через російську агресію 8 людей дістали поранення.

Про це повідомили в Херсонській ОВА

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, пошкоджено 9 багатоповерхівок та 2 приватні будинки. Також були зафіксовані влучання в адмінбудівлю, церкву, аптечний заклад, сільгосптехніку та приватні автомобілі", - йдеться у повідомлені.

Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу росіяни обстріляли 5 разів. Ураження  зафіксовані в Херсоні та Інженерному.

Зокрема, у місті було пошкоджено 9 багатоповерхових будинків, 4 цивільних автомобілі, 2 автомобілі НПУ, 1 аптеку та 1 адмінбудівлю.

Під час нічної дронової атаки сили протиповітряної оборони України знищили на території нашої області 7 "Shahed-131/136", але є і влучання ворога в агропромислове підприємство. Там спалахнула пожежа, яка була оперативно ліквідована.

Добою раніше, через російську агресію 4 квітня продуктами горіння на Херсонщині отруїлися 10 людей. Так, минулої ночі окупанти протягом трьох годин крили вогнем село Понятівка Дар'ївської громади. Після обстрілу місцеві жителі почали скаржитись на проблеми із зором та диханням. Загалом до лікарні з ознаками отруєння звернулось 10 людей. Всім постраждалим надано медичну допомогу. Надалі вони проходитимуть лікування амбулаторно.

Також йшлося  про те, що 2 квітня військові російської окупаційної армії обстрілювали Токарівку, Антонівку, Садове, Кізомис, Велетенське, Томину Балку, Берислав, Михайлівку, Зміївку, Тягинку та місто Херсон. Через російську агресію у регіоні 2 квітня одна цивільна людина загинула.

Олеся Ланцман

Поділитися