22 грудня 2023 р. 08:59

На Миколаївщині під час атаки дронів було влучання в інфраструктурний об'єкт

Фото ілюстративне: ОК "Південь"

(Фото ілюстративне: ОК "Південь")

У ніч на 22 грудня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено 10 ворожих БпЛА "Shahed-131/136". Також внаслідок влучання БпЛА типу "Shahed 136/131" сталося займання на інфраструктурному об'єкті, яке вже ліквідовано.

Про це повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Посадовець також додав, що у Миколаївському районі регіону учора, 21 грудня, о 20:30 та сьогодні вночі, 22 грудня, о 00:05 окупанти завдавали артилерійських обстрілів по селах Дмитрівка та Солончаки Куцурубської громади. Постраждалих під час обстрілів немає.

Також 21 грудня орієнтовно о 13:51 внаслідок падіння ворожого БпЛА невстановленого типу пошкоджено господарське приміщення в с. Дмитрівка Куцурубської громади. Постраждалих також немає.

У Вознесенському районі регіону уночі, 22 грудня, внаслідок влучання ворожого БпЛА типу "Shahed 136/131" сталося займання на інфраструктурному об'єкті, яке вже ліквідовано. Детальна інформація на даний час уточнюється.

Раніше повідомлялось про те, що у ніч на 21 грудня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено тринадцять ворожих БпЛА "Shahed-131/136". 

Також у Миколаївському районі регіону  20 грудня, об 11:48, російські артилерійські обстріли фіксувалися по с. Дніпровське Куцурубської громади. Постраждалих під час обстрілів немає.

Крім того 20 грудня, о 23:16, окупанти завдавали артилерійських ударів по м. Очаків Очаківської громади. Постраждалих під цих обстрілів також немає.

Під час нічної дронової атаки уламками збитого БпЛА у Веснянській громаді завдано руйнувань складському приміщенню агропідприємства. На місці виникла пожежа, яка була оперативно ліквідована. Постраждалих під час пожежі немає.

Володимир Шкаєв

Поділитися