19 грудня 2022 р. 21:15

Відновлення інфраструктури в Миколаєві триває, - міська рада

Фото: Миколаївська міська рада

(Фото: Миколаївська міська рада)

У Миколаєві триває відновлення інфраструктури, яку пошкодила армія рф під час ракетних атак по місту.

Про це повідомляє Миколаївська міська рада у telegram.

Відомо, що протягом минулого тижня відремонтували 13 покрівель багатоповерхівок загальною площею понад 1300 квадратних метрів. У двох приватних будинках було закрито віконні прорізи та відновлено покрівлю.                                                       

Роботи тривали також у навчальних закладах. У двох школах привели до ладу покрівлі загальною площею майже 100 квадратних метрів. Ще в одному такому закладі та дитячому садку замінили пошкоджені вікна. Було виконано й інші ремонтні роботи, - зазначається в повідомленні.

Також у міській раді підкреслили, що багато було зроблено у миколаївських лікарнях. Зокрема, у двох медзакладах замінили понад 140 вікон та відновили 400 квадратних метрів покрівлі. Окрім цього, там було замінено двері, відремонтовано санітарне приміщення тощо.

Так, міська рада Миколаєва повідомила про те, що демонтаж рекламних бордів у місті продовжать наступного року. Першочергово зносити будуть покинуті кіоски й аварійні об'єкти. 

Зазначається, що підприємцям будуть йти назустріч, адже в умовах війни не всі мали змогу продовжити оренду. Не чіпатимуть ті кіоски, в яких працюють люди.                       

Напередодні ми писали про те, що Миколаївська область була атакована російськими військами з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) та безпілотними літальними апаратами. Про загиблих та руйнування не повідомили.

Нещодавно ми повідомляли про те, що в Києві відбулася презентація Незалежного звіту, де обговорювали збитки та потреби Миколаєва.                             

Зауважимо, що це перший проєкт такого плану в Україні, реалізований за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС та уряду Данії.                  

Тетяна Каптур

Поділитися