26 листопада 2022 р. 11:43

У Херсоні розпочали подачу електропостачання

Фото: Судово-юридична газета

(Фото: Судово-юридична газета)

Сьогодні, 26 листопада, в Херсоні подали електрику - роботи з відновлення тривали трохи більше тижня.

Як зазначив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, першочергово світло подають на об’єкти критичної інфраструктури міста.

Жителі Херсона будуть підключені пізніше, одразу після важливих об'єктів. 

Повноцінне відновлення електропостачання у всьому Херсоні, за словами Янушевича, займе декілька днів. Про це повідомлятимуть окремо на сторінках військової адміністрації.

Крім того, в ОВА звернулися до херсонців, як тільки-но у домівках з’явиться електропостачання, не поспішати вмикати побутові електропристрої. Можливі перепади напруги! Через це може згоріти техніка.

Херсон хоч потроху і намагаються повернути до нормального життя, але через постійні російські обстріли у місті розпочалася евакуація.

Янушевич також зазначив, що жителі Херсонщини, які бажають евакуюватися до більш безпечних областей України, мають звернутися до військової адміністрації, для цього в ОВА створена «гаряча лінія»: 0800330951 та 0914817845, а також Telegram-бот.

Крім того, функціонує Гуманітарний штаб Херсонської ОВА, який нещодавно запрацював на звільнених територіях, тож особи, які потребують гуманітарної допомоги, можуть звертатися за телефоном 0666374985, або написати у месенджери за номером 0981761698.

19 листопада на деокупованій Херсонщині запрацювали перші "Пункти Незламності".

Ірина Семенюта

Поділитися