20 листопада 2022 р. 17:18

Родичам полеглого прикордонника з Одещини вручили орден «За мужність»

Родичам полеглого прикордонника з Одещини вручили орден «За мужність»

В Ізмаїлі матері прикордонника Євгена Кльована, який загинув під час повномасштабного вторгнення, вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня.

Як повідомляє пресцентр прикордонної служби, під час нагородження були присутні начальник Південного регіонального управління ДПСУ, керівництво Ізмаїльського прикордонного загону, Ізмаїльського району та міста Ізмаїл.

Старший сержант Євген Кльован за власним бажанням перевівся з Ізмаїльського загону до Луганського, аби захищати Україну, ще за рік до повномасштабного вторгнення російської федерації.

3 березня 2022 року він разом з побратимами прийняв бій з окупантами на Луганщині, в районі населених пунктів Красноріченське – Площанка, де отримав смертельне кульове поранення.

У нього залишилося дружина, троє синів та батьки.

Нещодавно в Рені відкрили меморіальну дошку на честь уродженця міста Станіслава Топала.

Із метою вшанування подвигу захисника суверенітету і територіальної цілісності України, меморіал було встановлено на будівлі закладу, в якому навчався 9 років Станіслав.

У боях з російськими окупантами загинув ексголова Окнянської (тоді ще Червоноокнянської) районної адміністрації Володимир Гавриш.

Поділитися