27 листопада 2022 р. 12:15

Протягом доби на Миколаївщині піротехніки виявили 37 боєприпасів

Фото: ГУ ДСНС України у Миколаївській області

(Фото: ГУ ДСНС України у Миколаївській області)

Піротехніки та групи підводного розмінування Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області протягом доби вилучила 37 боєприпасів, які лишили по собі російські війська.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області на своїй сторінці у Фейсбук.

Кожного дня українські землі страждають від навали росіян, від їх гранат, мінометів, ракет та інших вибухонебезпечних предметів, якими окупанти засипають мирних громадян. Вони прикривають свої злочинні дії якимись заявами про звільнення або спецопераціями, а насправді паплюжать родючі чорноземи, вбивають дітей та дорослих, наражають на щоденну небезпеку кожного українця, залишаючи після себе тисячі боєприпасів та уламків від них - підкреслюється у повідомленні.

За інформацією надзвичайників, протягом 26 листопада миколаївські піротехніки залучалися 11 разів для ідентифікації та вилучення боєприпасів на Миколаївщині, в тому числі на деокупованих територіях. 

Також, в повідомлені зазначається, що загалом від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, 24 лютого, миколаївські вибухотехніки вилучили 5 533 різнокаліберні вибухонебезпечні предмети та їхні залишки, повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, що раніше жінку, яка виправдовувала агресію рф, затримали на Миколаївщині.

Раніше ми писали про те, що поліцейський відділок відновив роботу в Снігурівці.

Тетяна Каптур

Поділитися