30 грудня 2022 р. 10:55

Армія рф обстріляла дві громади Миколаївщини

Фото: Кирило Тимошенко/ telegram

(Фото: Кирило Тимошенко/ telegram)

Вчора, 29 грудня о 09:30, внаслідок ракетного обстрілу зруйновано складське приміщення приватного підприємства в одному з населених пунктів Коблівської громади. Постраждалих немає.

Про це повідомляє голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Протягом дня, 29 грудня о 10:13, 10:27 та 14:00 ворог завдавав артилерійські удари по акваторії та портовій зоні Очаківської громади. Постраждалих немає, - додається в повідомленні.

Також вчора, 29 грудня о 14:30 та 14:40 після ракетного обстрілу в населеному пункті Воскресенської громади пошкоджено об'єкт інфраструктури та житлові будинки. Постраждалих немає.                                                    

У самому Миколаєві та Первомайському, Вознесенському й Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.                                                               

Так, вчора, 29 грудня о 9:26 окупанти обстріляли село Рибаківка, що в Коблівській територіальній громаді. Ворожа ракета влучила у складську будівлю із сільськогосподарською продукцією одного з підприємств.    

Попередньо, обійшлось без жертв серед мирного населення. За фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України), Миколаївська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування.

Напередодні в Миколаєві від детонації снаряду постраждала жінка. Небезпечна знахідка вже певний час знаходилася в купі сміття, яке жінка вирішила підпалити, коли прибирала на подвір’ї свого приватного будинку. Саме в цей час снаряд і здетонував.

11 грудня море винесло на узбережжя Миколаївщини та в один із лиманів Одещини ворожі міни.                        

Тетяна Каптур

Поділитися