20 січня 2022 р. 08:54

Вибори в Затоці та Кароліно-Бугазі планують провести повторно у березні

Вибори в Затоці та Кароліно-Бугазі планують провести повторно у березні

Кароліно-Бугазька сільська територіальна виборча комісія 19 січня ухвалила рішення про призначення нової дати проведення повторних виборів у громаді.

За цим рішенням вибори мають пройти 20 березня. 

Виборчий процес повинен початися з 29 січня.

 

«Усі члени нашої комісії суворо дотримуються вимог виборчого законодавства. Точно і вчасно ми забезпечуємо дотримання всіх процедур, було забезпечено роботу дільничних комісій та повідомлення виборців про дату, час та місце голосування 9 січня 2022 р. Комісія, незважаючи на відсутність фінансування, сьогодні повторно ухвалила постанову про призначення виборів на 19 березня 2022 року», - прокоментував рішення виданню "Новини Овідіополю" голова комісії Олексій Байрак

Зазначимо, на початку січня голова Кароліно-Бугазької сільської територіальної виборчої комісії Олексій Байрак повідомив, що члени виборчої комісії були змушені ухвалити рішення про визнання виборів в громаді такими, що не відбулися.

Загалом було подано 74 заяви від громадян як кандидатів у депутати та зареєстровано вісім заяв на посаду сільського голови.

Кароліно-Бугазька сільська територіальна виборча комісія призначила повторні вибори у громаді на 9 січня 2022 року.

Раніше повторні вибори Кароліно-Бугазького сільського голови Білгород-Дністровського району Одеської області і депутатів місцевої ради не відбулися. Через відсутність коштів ТВК не змогла укласти договір з виготовлювачем виборчих бюлетенів для голосування на повторних виборах 31 жовтня 2021 року. 

Поділитися