03 жовтня 2020 р. 18:29

Зареєстрували ще двох кандидатів на посаду міського голови Одеси

Зареєстрували ще двох кандидатів на посаду міського голови Одеси

Одеська міська територіальна виборча комісія зареєструвала ще двох кандидатів в мери Одеси.

Про це повідомляється в опублікованих постановах ТВК.

Список доповнили ексдепутат міськради Георгій Селянин та політолог Геннадій Чижов. 

Селянин був депутатом міськради тричі - в 1998, 2006 і 2010 роках. Кілька разів змінював партії: у 1998 році був обраний головою депутатської групи «Наш дім - Одеса», з 2006 до 2010 років він був членом партії "Батьківщина", потім приєднався до політичної сили з такою ж назвою, але зовсім іншою спрямованістю - партії "Родина". З неї він вийшов в 2014 році, а через рік повернувся в "Батьківщину", яка і висунула його в мери в цьому році.

Геннадій Чижов є президентом Південноукраїнського центру етнічних і політичних досліджень "Лад" і виступає як політолог. У мери його висунула партія колишнього глави СБУ Ігоря Смешка "Сила і честь".

Нагадаємо, ЦВК через порушення процедури скасувала реєстрацію на пост голови Одеси Вадима Філімонова, трьох Олегів Філімонових, Міхеїла Саакашвілі, Олександра і Василя Зеленських

Також цього тижня Одеська міська територіальна виборча комісія Одеського району Одеської області зареєструвала кандидатами в міські голови 29 бажаючих. Серед них Дарт Вейдер та багато однофамільців. 

Ще раніше Одеська міська територіальна виборча комісія Одеського району Одеської області зареєструвала кандидатами в міські голови 11 бажаючих: Альберта Байжанова (партія «За права людини»), Євгена Червоненка (партія «Наш край»), Сергія Ківалова («Українська морська партія Сергія Ківалова»), Сергія Варламова (партія«Національний корпус»), Петра Обухова (партія «Європейська солідарність»), Миколу Скорика (партія «Опозиційна платформа - За життя!»), Едуарда Гурвіца (партія «Блок Едуарда Гурвіца»), Наталію Делієву (партія «Голос») і самовисуванців Олега Михайлика, Вікторію Стоянову та Ігоря Щербину.

А перед тим: представника «Союзу лівих сил» і один з лідерів руху «Куликове поле» Моріса Ібрагіма.

Громадського діяча і журналіста Станіслава Домбровського.

Ексдепутата Одеської обласної ради Юрія Печерського голови наглядової ради ВАТ «Одесаобленерго».

Активіста Михайла Кузаконя.

Чинного міського голову Геннадія Труханова - від своєї партії «Довіряй ділам».

Гумориста, артиста, коміка Олега Філімонова - від партії «Слуга народу».

Лікаря, заступника голови Одеської обласної адміністрації в 2013-2015 року Сергія Калинчука.

Нагадаємо, чергові місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

Поділитися