14 листопада 2020 р. 12:50

З початку виборчої кампанії в поліцію надійшло більше тисячі скарг

З початку виборчої кампанії в поліцію надійшло більше тисячі скарг

Поліція Одещини за день до дня голосування оприлюднила відомості про кількість зареєстрованих звернень про порушення виборчого законодавства під час виборчого процесу.

Як зазначили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області, у період із 5 вересня по 13 листопада загалом надійшло 1 тисяча 154 заяви та повідомлення про порушення виборчого законодавства.

Усього органами поліції регіону складено 197 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з порушенням виборчого законодавства.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо 93 кримінальних проваджень: 63 - за фактами порушення виборчого законодавства, 30 – пов’язаних з виборчим процесом.

Нагадаємо, чотирьом у місті Одесі районним територіальним виборчим комісіям 11 листопада  передали виборчі бюлетені з повторного голосування на виборах Одеського міського голови, яке призначено на 15 листопада. 

Нагадаємо також, що Департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради повідомив про плани з організації додаткових автобусів в день виборів 25 жовтня.  

Кількість матеріалів із ознаками замовності перед другим туром знизилася, тим не менш, нові медіа продовжують публікувати компромат чи ж політичну джинсу на користь кандидатів у мери Одеси.

Поділитися