25 жовтня 2020 р. 22:49

В Одеській області ОПОРА фіксує відсутність пандусів на дільницях

В Одеській області ОПОРА фіксує відсутність пандусів на дільницях

В Одеській області представники ОПОРИ фіксують відсутність на деяких дільницях пандусів.

Як повідомляє ОПОРА, в Ізмаїлі виборчі дільниці №511002 та №510991 розташовані на другому поверсі.

У Болграді дільниця №510288 знаходиться на першому поверсі, але сходинки є досить незручними, а пандусу нема.

Спецдільниця №510167 у Березівській районній лікарні знаходиться у підвальному приміщенні, де також нема пандусу.

У Подільську на спецдільниці №511058 у міській лікарні також відсутній пандус.

Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.

 

Нагадаємо також, що голосування на виборчих дільницях закінчилося і комісії почали підрахунок голосів, для виявлення учасників другого туру боротьби за місце міського голови Одеси, а також депутатів обласної, районної та міської рад.

Між тим вже оприлюднені результати кількох екзит-полів які вказують на те, що Одеський міський голова Генадій Труханов вийде в другий тур.

Слідкуйте за перебігом подій впродовж дня голосування у нашій хроніці, яка постійно оновлюється, або приєднуйтесь до нашого telegram-каналу

Поділитися