05 жовтня 2020 р. 09:39

В Одесі відкривається Музей виборів

В Одесі відкривається Музей виборів

Презентація Музею виборів відбудеться 7 жовтня в Одесі.

Як зазначили в Одеській обласній організації «Комітет виборців України», організація багато років збирала все, що по в’язано з виборами, і хочемо, щоб це міг побачити кожен. Тому вирішили піти на незвичний крок і відкрити справжній музей.

Під час заходу: для журналістів проведуть ексклюзивну екскурсію музеєм та продемонструють експонати, які вперше представлені публічно в цьому сторіччі.

Місце проведення заходу: Музей виборів (вул. Садиковська, 25, офіс Одеської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України»)

Спікери: голова Одеської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» Анатолій Бойко, головний редактор видання ІзбірКом, координатор Музею виборів  Валерій Болган.

«Шановні журналісти! Задля спільної безпеки ми організуємо для Вас декілька екскурсій і просимо зареєструватися на один з можливих часових лотів. Просимо поставитися до цього прохання з розумінням», - зазначили організатори. 

Нагадаємо, в серпні Одеська обласна організація «Комітету виборців України» тa видання ІзбірКом анонсували створення музею виборів. 

Нагадаємо також, що в Одеському хабі Академії суспільного мовлення відкрилася перша виставка «Музею виборчого трешу». На відкритті виставки виступили координаторка Руху ЧЕСНО Віта Думанська, продюсерка Одеської філії Суспільного Ірина Кипоренко та головний редактор видання ІзбірКом, куратор Музею виборів Одеської обласної організації «Комітету виборців України» Валерій Болган.

Докладніше про Музей виборів:

У соціальній мережі Facebook на сторінці Музею

На сайтах ООО ВГО КВУ та видання ІзбірКом.

Музей створено Одеською обласною організацією Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» та виданням ІзбірКом в рамках кампанії з протидії ворожим інформаційним операціям та підвищення критичного мислення за підтримки Open Information Partnership.

Поділитися