25 жовтня 2020 р. 10:08

В Ізмаїлі Одеської області не запрацювали спецдільниці у медзакладах

В Ізмаїлі Одеської області не запрацювали спецдільниці у медзакладах

У місті Ізмаїлі зранку не працюють чотири виборчі дільниці.

Як повідомляє ОПОРА, не працюють такі дільниці: №511008, розташована у приміщенні комунального некомерційного підприємства «Дунайська обласна лікарня Одеської обласної ради», №511009 у приміщенні цього ж закладу, №511011 у приміщенні комунального некомерційного підприємства Ізмаїльської районної ради «Центральна районна лікарня» та № 511012 у приміщенні цієї ж лікарні.

Нагадаємо, раніше ОПОРА інформувала, що в Ізмаїлі не змогли утворити дільничні виборчі комісії у медзакладах, які перепрофілювали для розміщення та лікування пацієнтів, хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

При цьому виконавчий комітет Ізмаїльської міської ради не направляв подання до Центральної виборчої комісії про тимчасове закриття виборчих дільниць.

Слідкуйте за перебігом подій впродовж дня голосування у нашій хроніці, яка постійно оновлюється, або приєднуйтесь до нашого telegram-каналу

Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.

Поділитися