07 вересня 2020 р. 10:50

Одеська область четверта: ТОП-5 регіонів-лідерів за сумою визначених ЦВК витрат на вибори

Одеська область четверта: ТОП-5 регіонів-лідерів за сумою визначених ЦВК витрат на вибори

Центральна виборча комісія розподілила субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року та на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень. 

Як йдеться в постанові ЦВК, загалом розподілений 1 мільярд 908 мільйонів 78 тисяч гривень, з яких 106 мільйонів 234,8 тисяч гривень розподілені Одеській обласній державній адміністрації. 

За цим показником Одеська область четверта серед регіонів країни. Більше за всіх отримає Дніпропепетровська область - 136,7 мільйонів гривень, на другому місті Львівська держадміністрація - 131 мільйон 40,6 тисяч гривень, на третьому Харківська область - 114 мільйонів 114,9 тисяч гривень. П'яте місце посідає Вінницька область - 95 мільйонів 147,6 тисяч гривень. 

Також ЦВК розподілила кошті з субвенції на виготовлення списків виборців та запрошень на загальну суму 3 мільйони 657, тисяч гривень. Одеській області з цих грошей виділили 220,5 тисяч гривень.     

Нагадаємо, в Одеській області сформували 25 селищних і 47 сільських виборчих комісій. Найбільше керівних посад у ТВК отримали партії «Опозиційна платформа – За життя», ВО «Батьківщина», «За майбутнє», «Слуга народу» та «Європейська солідарність».

Нагадаємо також, що Центральна виборча комісія 2 вересня прийняла постанову «Про звернення до Головного управління Національної поліції в Одеській області» через діяльність Одеської районної територіальної виборчої комісії.

Поділитися