03 листопада 2020 р. 15:27

Нову Чорноморську міську раду скликають у середу, 4 листопада

Нову Чорноморську міську раду скликають у середу, 4 листопада

Чорноморська міська територіальна виборча комісія Одеського району Одеської області ухвалила постанову про скликання першої сесії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІІІ скликання.

Відповідну постанову оприлюднила пресслужба міської ради. 

Новообрані депутати заслухають інформацію голови Чорноморської міської територіальної виборчої комісії Одеського району Одеської області про підсумки виборів депутатів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІІІ скликання і визнання  повноважень депутатів, а також про підсумки виборів Чорноморського міського голови і визнання його повноважень.

Зазначимо, що найбільше мандатів в нову раду отримають представники «Опозиційної платформи - За життя» - 11. На другому місті партія «За майбутнє» - дев'ять, «Довіряй ділам» - п'ять, «Слуга народу» - чотири, та по три «Розумна сила», «Партія Шарія» і «Європейська солідарність».   

Нагадаємо, Територіальна виборча комісія в Чорноморську прийняла всі протоколи дільниць і оголосила нового мера, якого підтримали 34,31% виборців.

Їм став Василь Гуляєв, якого висунула партія «За майбутнє».

Нагадаємо також, що Центральна виборча комісія повідомила, що 12 мандатів в Болградську міську раду отримали представники партії «Опозиційна платформа-За життя».

Центральна виборча комісія повідомила, що в боротьбі за місце Ренійського міського голови переміг чинний до виборів мер, висуванець партії «За майбутнє» Ігор Плєхов

Також Центральна виборча комісія повідомила, що в боротьбі за місце Березівського міського голови переміг чинний до виборів мер, самовисуванець Валерій Григораш.

Подільська міська територіальна виборча комісія обробила результати виборів міського голови та депутатів міської ради.  

Нагадаємо також, що Білгород-Дністровська міська територіальна виборча комісія оприлюднила постанову, згідно з якою переможцем на виборах міського голови став висуванець партії «Опозиційна платформа - За життя» Віталій Граждан.

Раніше стали відомі прізвища міських голів: Балти - Сергій МазурІзмаїла - Андрій Абрамченко та Чорноморська - Василь Гуляєв. Усі вони окрім Василя Гуляєва до виборів очолювали ці міста.

Поділитися