13 листопада 2020 р. 15:21

Новообраний міський голова Білгорода-Дністровського одужав від COVID-19 та склав присягу

Новообраний міський голова Білгорода-Дністровського одужав від COVID-19 та склав присягу

Перша сесія Білгород-Дністровської міської ради відбулася 12 листопада і на ній новообраний міський голова Віталій Граждан склав присягу як мер. 

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. 

«Я, Віталій Граждан, перед лицем усіх жителів нашого міста, депутатів Верховної ради, міської та обласної рад, почесних громадян міста, спеціальних гостей сесії і ЗМІ прийняв присягу і офіційно вступив на посаду міського голови Білгорода-Дністровського», - зазначив він.

Також він повідомив, що отримав негативний результат тесту на COVID-19. Він також поінформував, що перебуваючи на самоізоляції вирішив, як буде адаптувати регламент міської ради до сучасних реалій, а також має намір оптимізувати штатний розпис міської ради. 

Нагадаємо, напочатку листопада Білгород-Дністровська міська територіальна виборча комісія оприлюднила постанову, згідно з якою переможцем на виборах міського голови став висуванець партії «Опозиційна платформа - За життя» Віталій Граждан.

Раніше він повідомив, що згідно законодавству рада вже спроможна провести першу сесію, однак сам він знаходиться на самоізоляції через COVID-19. 

Віталій Граждан був депутатом міської ради минулого скликання, де очолював фракцію «Опозиційного блоку» та комісію з питань законності, регламенту, депутатської діяльності, захисту прав громадян. 

У червні минулого року він висував свою кандидатуру на посаду народного депутата України від округу №141 (центр - Татарбунари), однак у липні вийшов з перегонів

Поділитися