23 грудня 2020 р. 22:11

Мешканку Арцизького району оштрафували за спробу проголосувати за сестру

Мешканку Арцизького району оштрафували за спробу проголосувати за сестру

Арцизький районний суд Одеської області визнав місцеву мешканку винною у отриманні виборчого бюлетеня чи бюлетеня для голосування на референдумі особою, яка не має на це право, та оштафував її на 1,7 тисячу гривень.

Як йдеться у вироку суду, її обвинувачували в тому, що 25 жовтня, приблизно о 16:00 годині, перебуваючи в приміщенні виборчої дільниці № 510044 в будівлі Виноградівської ЗОШ, не маючи права отримувати та голосувати більше одного разу, умисно надала члену виборчої комісії паспорт своєї рідної сестри для отримання бюлетеня та назвала її адресу  для пошуку в списку виборців членом виборчої комісії.

В судовому засіданні жінка повністю визнала себе винуватою у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення, щиро розкаялася в його вчиненні та дала суду показання про обставини кримінального правопорушення, які повністю співпадають з обставинами, які викладені у обвинувальному акті.

Нагадаємо, у Біляївському районі поліцейські територіального підрозділу виявили три автобуси з людьми, які приїхали голосувати з Роздільнянського району. 

У Кароліно-Бугазі на виборчій дільниці, що розташована у місцевій школі, під час голосування вирішили зробити додаткові дві кабіни для таємного голосування. 

У селищі Затока Білгород-Дністровського району Одеської області дільнична виборча комісія № 510969 отримала низку актів від виборців. 

Поділитися