22 грудня 2020 р. 14:29

Головлікарка, що пропонувала на виборах безкоштовний медогляд, стала депутаткою Одеської міськради

Головлікарка, що пропонувала на виборах безкоштовний медогляд, стала депутаткою Одеської міськради

Одеська міська територіальна виборча комісія постановила вважати обраною депутаткою міської ради головну лікарку комунального некомерційного підприємства «Пологовий будинок №1» Ірину Головатюк-Юзефпольську.

Згідно з постановою депутаткою лікарка стане через те, що обраний за списком партії «Довіряй ділам» Ігор Проценко вирішив достроково скласти мандат та піти з ради. 

Ігор Проценко, за даними деяких джерел, планує посісти вакантну посаду прокурора Одеської області. Наразі цю посаду тимчасово займає перший заступник прокурора регіону Вадим Веніславський

Ігор Проценко в міськраді був членом комісії з питань землеустрою.

Нагадаємо, під час перевиборчої компанії в Одесі  спостерігач ОПОРИ, 12 жовтня побачив як агітатори у наметах з символікою політичної партії «Довіряй ділам», що були розташовані по вулиці Академічній, 14 пропонували пройти безкоштовний гінекологічний медичний огляд у рамках акції «Дні здоров'я». Зі слів агітаторів, цей безкоштовний медогляд влаштувала кандидатка у депутати Одеської міської ради від політичної партії «Довіряй ділам» Ірина Головатюк-Юзефпольська.

ОПОРА зателефонувала на один з номерів телефонів, вказаних у листівці, та поспілкувалася з лікаркою Ольгою Байрак. На питання ОПОРИ, чи проводяться такі безкоштовні огляди, вона відповіла ствердно та уточнила, що подібні акції проводяться в місті не вперше і, за її словами, не пов’язані з виборами. Водночас під час першої розмови лікарка, почувши питання про медогляд, пообіцяла дати контакти голови виборчого штабу, але потім, перетелефонувавши ОПОРІ, зазначила, що номер надати не може, однак медична кампанія виборів не стосується.

Нагадаємо також, що Одеська міська територіальна виборча комісія ввечері 4 листопада встановила результати голосування за кандидатів у депутати Одеської міської ради. З 15 місцевих організацій політичних партій, які висунули своїх кандидатів у депутати, 5-відсотковий бар’єр подолали п’ять.

 

 

Поділитися