21 січня 2021 р. 11:30

Одеські журналісти запрошують громадськість до підтримки незалежного медіа

Одеські журналісти запрошують громадськість до підтримки незалежного медіа

Сьогодні дуже важливий день для видання ІзбірКом. Ми вирішили стати більше ніж медіа. Ми хочемо створити й розвивати справжнє інформаційне ком’юніті в нашому регіоні. 

Ми - це команда професіоналів, які вже більше 11 років створюють незалежне медіа.

У 2009 році ми отримали офіційну реєстрацію.

У 2015 році повністю оновили сайт та заснували нові для себе, а частково й для нашого регіону формати: розслідування, текстові онлайни важливих подій тощо.

З 2017 року наше видання є засновником одеського Центру публічних розслідувань - коаліції, яка об’єднала кілька десятків журналістів.

У 2020 році ми відкрили єдиний в Україні Музей виборів.

Разом з вами за ці роки ми зробили дуже багато, але за весь цей час наше видання ніколи не випускало замовних матеріалів і ми ніколи не дозволимо собі цього. За нами нема олігархів чи політиків, однак у нашій команді є набагато більше - відповідальні читачі, котрим не байдуже, яке ЗМІ читати і звідки брати об’єктивну інформацію.

Але прийшов час зростати далі і ми запрошуємо одеситів та жителів регіону долучитися до створення ком’юніті заради об’єктивних новин. На першому етапі ви можете долучитися до підтримки проєкту на Патреоні та стати одним з патронів, які будуть визначати редакційну політику в майбутньому. Ми плануємо створення закритого дискусійного клубу, розвиток розслідувань, кампанії з підвищення рівня критичного мислення. І все це ми можемо зробити разом. 

Валерій Болган, головний редактор видання ІзбірКом

Поділитися