28 серпня 2022 р. 13:16

Компанії підприємиці з Миколаївки планують без аукціону віддати 7 мільйонів за ремонт вулиці в Визирці

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Визирська сільська рада Одеського району Одеської області планує сплатити 7 мільйонів 269,9 тисяч гривень товариству з обмеженою відповідальністю "Юг Строй Компані" за ремонт вулиці Транспортної.

Як зазначають в Центрі публічних розслідувань з покликанням на систему електронних закупівель Prozorro, зараз тендер за спрощеною процедурою знаходиться у стадії "кваліфікація переможця". 

В разі укладання угоди компанія має завершити роботу до 31 грудня цього року. Через те, що тендер оголошений за спрощеною процедурою аукціону як такого не було - "Юг Строй Компані" було єдиним учасником, а очікувана вартість закупівлі в результаті не знизилася.

Компанія зареєстрована в Южному у 2015 році та належить Людмилі Мальцевій з Миколаївки Одеської області. А керує ТОВ Олег Пшеничний

Компанія вже не новачок в аукціонах пов'язаних із Южним та колишнім Лиманським районом Одеської області. Так 20 жовтня 2021 року відбувся аукціон для обрання компанії, якій мали заплатити за капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Старі Шомполи-Доброслав-Кордон-Пшонянове в Одеській області. Тоді замовник - Державне підприємство "Служба місцевих автодоріг України", відхилив заяву переможця тендеру - товариства з обмеженою відповідальністю "Давідшин", на користь ТОВ "Юг Строй Компані". Йшлося про 113 мільйонів 899 тисяч гривень.

У 2018 році "Юг Строй Компані" виграла право утримувати дороги Лиманського району у двох тендерах "вартістю" у 38 млн 763 тис. грн та  16 млн 808,5 тис. грн.

А у 2017 році компанія стала фігурантом кримінальної справи за фактом розтрати співробітниками Фонтанської сільради бюджетних коштів на суму 9 мільйонів 242 тисячі гривень, які сільрада заплатила компанії за капремонт доріг у селі без конкурсу.

Поділитися