26 травня 2021 р. 12:21

В Одеській мерії не будуть купувати евакуатори для прибирання автівок с вулиць

В Одеській мерії не будуть купувати евакуатори для прибирання автівок с вулиць

Депутатська бюджетна комісія Одеської міської ради  узгодила зміни до бюджету.

Як повідомила під час засідання комісії віцемер Світлана Бедрега, раніше пропонувалося прибирати автівки евакуаторами, але в місті змінилися плани, і відтепер пропонується відмовитися від цієї ідеї, а закупити машини для інспекторів з паркування, - інформує Центр публічних розслідувань.

Таким чином в місті планують не евакуйовувати неправильно припарковані автівки, а охопити більше вулиць накладанням штрафів на порушників.

Нагадаємо, що питання закупівлі евакуаторів для інспекторів з паркування розглядається декілька років.

Раніше чиновники обіцяли закупити два евакуатори ще до зими 2019 року, однак планам не судилося збутися. Інспектори з паркування в Одесі запрацювали 9 вересня 2019 року.

Нагадаємо також, що Одеський муніципалітет планує у найближчий місяць приєднатися до пілотного проєкту із подання електронних петицій за допомогою порталу "Дія".

Комісія з питань регламенту, депутатської етики, реалізації державної регуляторної політики Одеської міської ради вимагатиме від депутата партії Шарія Іллі Фреймана спростувати інформацію, яку він надав під час публічного виступу на минулому засіданні ради. 

Матеріал підготовлено в рамках роботи Центру публічних розслідувань.

Якщо ви хочете збільшувати кількість розслідувань та аналітичних матеріалів на наших ресурсах - підтримайте нас.

Поділитися