30 січня 2021 р. 17:03

В Одесі планують відремонтувати Іванівський шляхопровід

В Одесі планують відремонтувати Іванівський шляхопровід

Дев'ять мільйонів гривень на проєктно-кошторисну документацію планують виділити з одеського міського бюджету депутати ради.

За проєкт цього рішення проголосували члени постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів, - повідомляє Центр публічних розслідувань.

Так, як зазначив перший заступник начальника управління дорожнього господарства Андрій Сандул, наступного тижня буде готовий звіт про технічний стан шляхопроводу. Максимальний термін - до 15 лютого.

Однак уже є протокол комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій про стан шляхопроводу, який знаходиться в поганому стані.

На час ремонту рух важливою магістраллю обмежать.

Нагадаємо, Центр публічних розслідувань інформує, що через постійні «мінування» в одеських школах замислилися про посилення заходів безпеки: тут хочуть встановити камери по периметру закладів, а також найняти охоронців з числа «Муніципальної варти».

Нагадаємо також, що комунальна установа "Автопідприємство по обслуговуванню обласної ради та обласної державної адміністрації" отримала попередню згоду на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 21 сотка на Канатній, 83-а.

Також земельна комісія Одеської міської ради погодила відведення земельної ділянки під багатофункціональний Палац спорту по вулиці Центральний аеропорт, 2-Б площею 2,0837 га.

В Одесі 6 мільйонів 627 тисяч гривень державної субвенції спрямують на приватні навчальні заклади та інклюзивні центри.

Матеріал підготовлено в рамках роботи Центру публічних розслідувань. 

Фото: Думская

Поділитися