10 жовтня 2021 р. 21:56

Одеський медуніверситет заплатить 8 мільйонів за програмне забезпечення

Одеський медуніверситет заплатить 8 мільйонів за програмне забезпечення

Одеський національний медичний університет оголосив тендер на придбання трьох послуг в одній закупівлі. Усі вони пов'язані з програмним забезпеченням. Про це повідомив вебпортал Prozorro.

Отже, йдеться про такі послуги в рамках однієї закупівлі:

  • розробка модулю "Адміністративний модуль";
  • розробка модулю "Електронний розклад занять";
  • розробка модулю "Електронний журнал".

Усі послуги мають один код: ДК 021:2015: 72210000-0 — "Послуги з розробки пакетів програмного забезпечення".

Вартість закупівлі становить рівно 8 мільйонів гривень. Аукціон відбудеться 15 листопада.
Переможець зобов'язаний надати послуги до 31 грудня поточного року. 

Нагадаємо, державне підприємство "Служба місцевих автодоріг України" оголосило тендер для обрання компаній, яким заплатять за капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Острівне - /М-15/ - Старі Трояни - станція Дзинілор - Нова Покровка - Суворове з примиканням до вул. Кутузова.Про це повідомили у системі електронних закупівель Prozorro. Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі у 154 мільйони 205,5 тисяч гривень має відбутися 26 жовтня і йдеться про 7,3 кілометри дороги. 

Управління дорожнього господарства Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт твердого покриття з улаштуванням майданчиків для паркування транспортних засобів, прилеглого до території одеської лікарні №11. Про це повідомили в системі електронних закупівель Prozorro.

Комунальне підприємство Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району Одеської області «Центральна районна лікарня» оголосило тендер на капітальний ремонт.

Фото: Одеський національний медичний університет

Поділитися