12 грудня 2020 р. 19:01

В СБУ придбають автівку у найдорожчій комплектації за 1,2 мільйона гривень

В СБУ придбають автівку у найдорожчій комплектації за 1,2 мільйона гривень

Управління Служби безпеки України в Одеській області 7 грудня за результатами тендеру замовило ТОВ «ВІДІ Автострада» легковий автомобіль спеціалізованого призначення за 1,22 млн грн.

Про це повідомляють «Наші гроші», посилаючись на електронну систему публічних закупівель Prozorro.

Фірма поставить автомобіль Toyota Camry 3.5 L, 8AT у комплектації Premium. Автомобіль матиме оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, декор панелі приладів на центральній консолі, візерунок якого імітує напівкоштовний камінь «Тигрове око», підігрів передніх та задніх сидінь, кольоровий мультимедійний дисплей 7’’ на панелі приладів, аудіо аудіосистему (радіоприймач, CD/MP3/WMA-програвач) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 8.01’’ та акустичною системою GPS.

З додаткового обладнання – в підкапотній частині СГП (сигнально гучномовний пристрій) потужністю 100 Вт з управлінням на мікрофоні та спеціальний стробоскопічний світловий маяк синього кольору за решіткою радіатора, а також додатковий металевий захист двигуна.

Toyota Camry Premium, яку придбало управління СБУ, є найдорожчою комплектацією. Ціна на такий автомобіль, який знаходиться в Україні, становить 1,18 млн грн., а на авто 2020 року, що вже замовлені у виробництво, 1,20 млн грн. У базовій комплектації Camry коштує 809 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом «ВІДІ Автострада» Віталі Джуринського було ТЗОВ «Сервісний центр «Діамант» Павла Волкова із Червонограда, яке запропонувало на 900 грн. більшу суму. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Крім того, 7 листопада Управління Служби безпеки України в Одеській області також замовило «ВІДІ Автострада» автомобіль спеціалізованого призначення на базі автомобіля Toyota Corolla 1,6L, CVT, в комплектації City за 604 тис грн. Автомобіль матиме оздоблення сидінь тканиною, кондиціонер і таке ж саме додаткове обладнання, як у Toyota Camry. Такий автомобіль без додаткового обладнання продають за 485-534 тис грн.

Єдиним конкурентом «ВІДІ Автострада» теж було ТЗОВ «Сервісний центр «Діамант» з пропозицією на 800 грн. більше. Підприємства теж не торгувалися.

Нагадаємо, 3 грудня Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер на купівлю 3 легкових автомобілів. Чиновники зажадали три автомобілі TOYOTA CAMRY у преміум комплектації.

Також в СБУ пояснили, навіщо обшукали будинок колишнього голови Одеської облради. Служба безпеки України стверджує, що викрила корупційну схему, організовану колишнім керівництвом Одеської обласної ради, зокрема підозрюють колишнього голову ради Сергія Паращенка та директорів низки держпідприємств у незаконному використанні земель Національної академії аграрних наук.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України 10 грудня обшукали помешкання колишнього голови Одеської обласної ради Сергія Паращенка

Поділитися