02 вересня 2022 р. 14:18

Одеський "Чорноморець" планує перший за пів року війни матч на своєму стадіоні

Одеський "Чорноморець" планує перший за пів року війни матч на своєму стадіоні

Одеський "Чорноморець" після 9-місячної перерви вперше зіграє на своєму полі в рамках Української прем'єр-ліги з футболу. 

Про це повідомили у пресслужбі футбольного клубу. 

Суперником стане "Інгулець" з селища міського типу Петрове Кіровоградської області. 

"Наш красень-стадіон буде приймати матч третього туру УПЛ - в гості до "чорно-синіх" завітає "Інгулець" з смт Петрове. Після двох турів у обох команд по одному очку, але команда Сергія Лавриненка (головний тренер "Інгульця", - ред.) вище за рахунок різниці забитих і пропущених м'ячів. Тож, обидві команди будуть вести запеклу боротьбу за першу перемогу в сезоні. ФК "Чорноморець" дякує "Інгульцю" за згоду приїхати в Одесу і відіграти поєдинок", - йдеться в повідомленні.

Матч відбудеться 4 вересня, щоправда за пустих трибун через воєнний стан. 

3 вересня запланований матч третього туру юнацького чемпіонату України, де зіграє "Чорноморець" U-19. Цей матч відбудеться на базі  Чорноморця у селищі Совіньон біля Одеси.

Наприкінці минулого року до "Чорноморця" повернувся колишній головний тренер Роман Григорчук. 

Раніше американська компанія Allrise Capital - новий власник стадіону «Чорноморець» - заявила, що зобов’язується зберегти стадіон як об’єкт спортивної інфраструктури України, заробляти планують, зокрема, від проведення матчів, продажу квитків та організації подій. Комплекс будівель та споруд, які купила Allrise Capital, окрім самої футбольної арени, включає зокрема і готель загальною площею 9 тис. 817 квадратних метрів. 

Поділитися