14 грудня 2021 р. 10:38

Роман Григорчук може повернутися у "Чорноморець"

Роман Григорчук може повернутися у "Чорноморець"

Колишній головний тренер одеського "Чорноморця" Роман Григорчук, під керівництвом якого команда колись повернулася з першої до вищої ліги та увійшла у фінал кубка України, може знову очолити клуб.

Про це повідомив у своєму Twitter спортивний журналіст Ігор Бурбас

Він зазначив, що контракт із тренером вже підписаний, і той почав набирати тренерський штаб. За словами Ігоря Бурбаса, помічником в одеській команді стане Олексій Антонов. Також до тренерського штабу може приєднатися Олексій Гай.

За даними видання Tribuna.com, клуб планує також відмовитися від орендованих гравців.

Останнім місцем роботи Романа Григорчука був солігорський "Шахтар", який він залишив у липні цього року.

Зазначимо, що Роман Григорчук очолював "Чорноморець" з 2010 по 2014 роки.

Нагадаємо, слідчі одеської поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України ("Хуліганство") щодо нападу фанатів на автобус футбольного клубу "Чорноморець". 

У серпні у пабліку вболівальників футбольного клубу "Чорноморець" з'явилося звернення від імені прихильників команди на адресу Одеського міського голови Геннадія Труханова. Фанати у петиції вимагають врятувати та відродити футбольний клуб.

Раніше американська компанія Allrise Capital - новий власник стадіону  «Чорноморець» - заявила, що зобов’язується зберегти стадіон як об’єкт спортивної інфраструктури України, заробляти планують, зокрема, від проведення матчів, продажу квитків та організації подій.

Поділитися