25 вересня 2021 р. 17:12

Одесити отримали 7 медалей на чемпіонаті України зі стендової стрільби

Одесити отримали 7 медалей на чемпіонаті України зі стендової стрільби

Одеські спортсмени завоювали 7 медалей, з яких 2 золоті, чемпіонату України зі стендової стрільби, який відбувся у Львові.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України в Одеській області.

Чемпіонат проходив серед спортсменів шкіл вищої спортивної майстерності, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, центрів олімпійської підготовки та спортивних клубів.

У змаганнях серед жінок увесь п’єдестал завоювали спортсменки одеського Центру олімпійської підготовки, який базується в селі Нова Долина. Переможницею стала учасниця Олімпійських ігор-2020 Ірина Маловічко, яка за сумою кваліфікації та фіналу розбила 168 мішеней. На другому місці опинилася Вікторія Науменко, на третьому – Вероніка Мільчева.

UkrChamp SHVSM 07

Фото: Пресслужба відділення НОК України в Одеській області

У змаганнях чоловіків срібним призером став Іван Лоік – 171 очко. У кваліфікації він розбив 117 мішеней зі 125 (2 місце), у фінальній частині бив майже без промаху – 54 з 60, але лідера не наздогнав. Переможцем став Георгій Іпатов з Київщини – 173.

В змішаній категорії, яка включена в програму Олімпійських ігор-2024, переможцями стали Ірина Маловічко і Іван Лоік – 139, а Олексій і Вікторія Науменки стали другими – 137.

Серед юніорок бронзову медаль завоювала Мілана Грасова.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі спортсменами української збірної – чемпіонами та призерами ХVI літніх Паралімпійських ігор – 2020 у Токіо і відзначив їх державними нагородами.

На Паралімпійських іграх у Токіо спортсмени здобули 98 нагород, найбільше – 20 медалей – завоювали дніпропетровці, на другому місці – спортсмени з Донецької області, які вибороли 15 нагород.

Поділитися