26 липня 2021 р. 12:13

Одеситці забракло одного балу для виходу у фінал Олімпіади

Одеситці забракло одного балу для виходу у фінал Олімпіади

Другий день кваліфікації на круглому стенді Ірина Маловічко, яку тренує олімпійський чемпіон одесит Микола Мільчев, розпочала максимальною серією (25/25), повідомив сайт відділення НОК  в Одеській області.

Це дозволило представниці Одещини вийти на 3 місце у змаганнях зі стендової стрільби, і це давало надію на фінал. Щоправда, таку кількість розбитих мішеней мали ще шість спортсменок. Все мало вирішитися в заключній серії. На жаль, Ірина двічі схибила і, набравши 119 балів, зупинилася в кроці - в одній мішені – від фіналу. У підсумку Ірина Маловічко стала восьмою.

Якщо б наша спортсменка набрала 120 очок, вона б взяла участь в перестрілці за вихід у фінал. Водночас, як зауважив НОК, все одно вихованка Миколи Мільчева входить в число кращих спортсменок світу на круглому стенді – результат на Олімпійських іграх про це яскраво свідчить.

Ще сьогодні одеситка Еліна Світоліна вийшла у 1/8 фіналу жіночого тенісного турніру в Токіо. 

Нагадаємо, 23 липня в Токіо відкривалися ХХХІІ Олімпійські ігри, в яких візьмуть участь 7 спортсменів Одеської області. Вони розпочнуть свою участь у другий день змагань.

Українські тенісистки Еліна Світоліна і Даяна Ястремська завершили виступи в парному розряді Олімпіади в Токіо.

Управління обласної ради з майнових відносин оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт комунального закладу «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності "Олімпієць"». 

Житель Кілії здійснив третій щорічний заплив у Вилкове.

Поділитися