28 липня 2021 р. 09:00

Еліна Світоліна вийшла у півфінал Олімпіади

Еліна Світоліна вийшла у півфінал Олімпіади

Українська тенісистка Еліна Світоліна здолала Камілу Джорджі в чвертьфіналі олімпійського тенісного турніру, повідомив вебпортал "Трибуна".

Уродженка Одеси впевнено почала перший сет - 4: 0, потім підпустила суперницю на мінімальну дистанцію - 5: 4. Але потім взяла ще один гейм. У другому сеті українка теж вела ( 4: 1), проте Джорджі скоротила рахунок до 5: 4, але віддала вирішальний гейм. Світоліна виграла ейсом з першого матчбола.

Матч тривав 1 годину і 31 хвилину. Підсумковий рахунок - 6: 4, 6: 4. Це третя очна зустріч тенісисток, і тепер в українки дві перемоги у матчах з Джорджі. 

Нагадаємо, що до гри з італійкою Світоліна провела на корті 9 годині 25 хвилин за 4 дні.Також Світоліна стала першою представницею України, яка зіграє в півфіналі одиночного розряду Олімпіади.

У наступному раунді Еліна Світоліна зустрінеться з тенісисткою, яка здобуде перемогу в парі Паула Бадоса - Маркета Вондрушова.

Нагадаємо, Ірина Маловічко, яку тренує олімпійський чемпіон одесит Микола Мільчев, у підсумку стала восьмою у змаганнях зі стендової стрільби.

Українські тенісистки Еліна Світоліна і Даяна Ястремська завершили виступи в парному розряді Олімпіади в Токіо.

В Олімпійських іграх у Токіо візьмуть участь семеро спортсменів з Одещини.

Фото: Українська правда

Поділитися